Recepten met walnoten

Recepten met walnoten

 • Recept salade met walnoten, sinaasappelpartjes en kaas

  Recept voor salade met walnoten en sinaasappelpartjes

  Partjes sinaasappel, geroosterde walnoten en pittige geitenkaas zorgen voor een kleurrijke en smaakvolle salade. Aantal personen: 1 à 2. Voorbereidingstijd: 20 minuten. Totale tijd: 20 minuten.

  Lees verder →

 • Recept vijgenrol met walnoten en amandelen

  recept-vijgenrol-walnoten-amandelen

  Deze vijgenrol met walnoten smaakt heerlijk bij een kaasplankje na het eten of tijdens een feestje. Voedzaam, lekker en eenvoudig klaar te maken. Voorbereidingstijd: 10 minuten. Totale tijd: 30 minuten

  Lees verder →

 • Recept salade van rode bietjes, walnoten en appel

  recept-salade-rode_bietjes-walnoten-appel

  Een frisse zomerse salade van rode bietjes, stukjes friszure appel, waarbij de walnoten en de peterselie zorgen voor een knapperige bite. Aantal personen: 1 à 2. Totale tijd: 20 minuten.

  Lees verder →

 • Recept wortel-notencake

  Recept-wortel-walnoten-cake

  Heerlijke notencake van walnoten en verfrissende wortel. Luchtig, gezond en niet te zoet. Bevat geen suiker. De wortel is een leuke verassing voor de gasten! Formaat: cakevorm van 2,5 liter. Voorbereidingstijd: 15 minuten. Totale tijd: 1 uur, 15 minuten.

  Lees verder →

 • Recept witlofsalade met appel en walnoten

  Recept-witlofsalade-appel-walnoten

  Een verrassende combinatie van smaken en texturen: het bittere van de witlof, het zoete van de appel, het zachte van de Emmental kaas en het knapperige van de walnoten. Simpel, gezond en lekker. Aantal personen: 4. Totale tijd: 10 minuten.

  Lees verder →

 • Recept zelfgemaakte walnotenpesto

  Recept-pesto-van-walnoten

  Recept voor snelle en eenvoudige walnootpesto met basilicum, parmezaanse kaas en veel knoflook. Om gewoon te genieten op verse pasta of bij een tosti. Officieel wordt pesto alla Genovese gemaakt met pijnboompitten, maar het is ook heel erg lekker om deze te vervangen met walnoten. Aantal personen: 4. Totale tijd: 15 minuten.

  Lees verder →

 • Recept groene asperges met walnoten-aardappelcreme

  Recept-groene-asperges-met-walnoten-aardappelcreme

  Recept voor groene asperges met een crème van walnoten en aardappels en een jus van kippenfond. Heerlijk voorgerecht als je wil experimenteren met smaken. Aantal personen: 4. Voorbereidingstijd: 25 minuten. Totale tijd: 30 minuten.

  Lees verder →

 • Recept Chinese garnalen in beslag met krokante walnoten

  Recept Chinese garnalen met walnoten

  Recept voor garnalen in beslag met krokante walnoten op z’n Hong Kongs, precies zoals je ze bij de Chinees om de hoek krijgt, maar dan zelf gemaakt! Aantal personen: 4. Voorbereidingstijd: 15 minuten. Totale tijd: 30 minuten.

  Lees verder →

 • Recept notencake

  Recept notencake

  Heerlijke notencake van verse walnoten om zelf te maken. Een echte klassieker om van te genieten na een lekkere herfstwandeling door het bos. Formaat: cakevorm van 2,5 liter. Voorbereidingstijd: 20 minuten. Totale tijd: 1 uur, 30 minuten.

  Lees verder →

 • Recept beenhamsalade met notendressing

  Recept-beenhamsalade-met-walnotendressing

  Frisse maaltijdsalade met aardappeltjes, beenham en veldsla, op smaak gebracht met een dressing van walnoten. Aantal personen: 3-4. Totale tijd: 25 minuten.

  Lees verder →

 • Recept risotto met walnoten en paddestoelen

  recept-risotto-walnoten-champignons

  Heerlijke voedzame risotto met een warme, herfstachtige smaak door het eekhoorntjesbrood en de walnoten. Op smaak te brengen met gorgonzola. Aantal personen: 4. Voorbereiding: 5 minuten. Totale tijd: 35 minuten.

  Lees verder →

Eten & kookboeken (300x250)