Recepten met pecannoten

Recepten met pecannoten

 • Recept salade met kip, pecannoten en rozijnen

  Recept voor salade met kip, pecannoten en rozijnen

  Deze gezonde kipsalade is zoet en knapperig dankzij de hartige pecannoten en vezelrijke rozijnen. Aantal personen: 4. Voorbereidingstijd: 25 minuten. Totale tijd: 25-35 minuten.

  Lees verder →

 • Recept winterse salade van boerenkool met spekjes en pecannoten

  Recept voor winterse salade van boerenkool met spekjes en pecannoten

  Een heerlijke hartige winterse salade! Van boerenkool kun je geweldige salades maken omdat het stevig genoeg is om de overweldigende smaken van bijvoorbeeld vlees of noten aan te kunnen, en het wordt niet slap als het een tijdje staat. Aantal personen: 4. Voorbereidingstijd: 45 minuten. Totale tijd: 45 minuten.

  Lees verder →

 • Recept pecannotentaart

  Recept pecannotentaart

  Pecannotentaart is een Amerikaanse klassieker die onder de naam Pecan Pie traditioneel met Thanksgiving en de kerst geserveerd wordt. De heerlijke geur van de noten hangt door het huis en dat is al de helft van de gezelligheid.Voorbereidingstijd: 30 minutenTotale tijd: 1 uur, 10 minuten

  Lees verder →

 • Recept salade van quinoa met pecannoten en cranberries

  Recept-voor-salade-quinoa-pecannoten-cranberries

  Deze salade heeft een unieke smaak, en is ideaal voor een picknick of voor onderweg. Het kan gebruikt worden als voorgerecht of als bijgerecht bij vlees. De pecannoten kunnen ook vervangen worden door andere noten. Aantal personen: 4. Voorbereidingstijd: 15 minuten. Totale tijd: 2 uur.

  Lees verder →

 • Recept kipfilet gevuld met pecannoten en hazelnoten

  Recept-kipfilet-gevuld-met-hazelnoten-en-pecannoten

  Kipfilet op verrassende wijze, door hem te vullen met ricotta en twee soorten noten wordt deze Hollandse klassieker het middelpunt van het gerecht. De gegrilde tomaten maken het feest compleet. Aantal personen: 4. Voorbereidingstijd: 15 minuten. Totale tijd: 40 minuten

  Lees verder →

Eten & kookboeken (300x250)