Encyclopedia of Healing Foods – Michael Murray

 

Encyclopedia of Healing Foods

Encyclopedia of Healing Foods

895 pagina’s waardevolle gezondheidsinformatie van de bestsellerauteurs van The Encyclopedia of Natural Medicine, de meest uitgebreide en praktische gids ter wereld over de voedingswaarde en medicinale eigenschappen van vrijwel alles wat eetbaar is. Zoals talloze studies hebben bevestigd, speelt voeding een belangrijke rol in zowel het veroorzaken en het voorkomen van een breed spectrum aan ziekten. Maar wat is nou eigenlijk een gezond dieet? Wat heeft het lichaam nodig om sterk te blijven en gezond te worden? In The Encyclopedia of Healing Foods presenteren Michael T. Murray en Joseph Pizzorno, twee van ‘s werelds belangrijkste autoriteiten over voeding en welzijn, de beste gids op het gebied van gezond eten, gebaseerd op jarenlange studies over dit onderwerp. Maak gezond eten een levenslange gewoonte.

Laat The Encyclopedia of Healing Foods je leren:

  • hoe je een veilige dieet bepaalt met voedsel wat het natuurlijke vermogen van je lichaam om te verjongen en te genezen stimuleert.
  • welke rol  voedingsvezels, enzymen, vetzuren, en andere voedingscomponenten spelen om je te helpen gezond te leven.
  • welke voedingspatronen meer dan 70 specifieke aandoeningen op natuurlijke wijze behandelen, zoals acne, de ziekte van Alzheimer, weerstandsdepressie, slapeloosheid, migraine, PMS, en reumatoïde artritis.
  • veilige maaltijden te bereiden die helpen ziektes te voorkomen en de voordelen voor je gezondheid maximaliseren.
  • hoe je allerlei gezond voedsel kunt vinden, bewaren en bereiden.

Met de beste natuurlijke remedies voor alledaagse pijnen en een krachtige bescherming tegen ernstige ziekten is The Encyclopedia of Healing Foods een vereiste dagelijkse gezondheidsgids.

Voor meer informatie of bestellen:

 

 

Eten & kookboeken (300x250)

Heb je dit boek gelezen? Wat vind je ervan? Geef een reactie!

*