Boeken

 • Oergondisch genieten – Ria Penders en Yvonne Van Stigt

  Oergondisch genieten

  Het kookboek Oergondisch genieten leidt je naar meer gezondheid en vitaliteit. De basis van dit boek vormt oervoeding; de laatste wetenschappelijke onderzoeken geven aan dat oervoeding één van de meest optimale manieren van voeden is voor de mens. Oervoeding is een eerlijke pure voeding met veel groente, fruit, noten, zaden, ei, vis en vlees. Alle recepten zijn vrij van de meest voorkomende allergenen zoals granen, zuivel, suikers, peulvruchten en planten van de nachtschadefamilie zoals aardappel en tomaat.

  Lees verder →

 • Van Nature – Ria Loohuizen

  Van Nature, Ria Loohuizen

  Wat at de mens toen hij zijn voedsel nog uit de natuur moest verzamelen? Kan de Nederlander in de eenentwintigste eeuw nog steeds leven van wat hij vindt in de natuur? Welke plaats is er voor wilde planten, noten, vruchten en paddestoelen in onze huidige (eet)cultuur?

  Lees verder →

 • Encyclopedia of Healing Foods – Michael Murray

  Encyclopedia of Healing Foods

  Talloze studies hebben bevestigd dat voeding een belangrijke rol speelt in zowel het veroorzaken en het voorkomen van een breed spectrum aan ziekten . Maar wat is nou eigenlijk een gezond dieet? Wat heeft het lichaam nodig om sterk te blijven en gezond te worden? Met de beste natuurlijke remedies voor alledaagse pijnen en een krachtige bescherming tegen ernstige ziekten is The Encyclopedia of Healing Foods een vereiste dagelijkse gezondheidsgids.

  Lees verder →

 • Voetprint cooking – Dorien Soons

  Voetprint cooking - Dorien Soons

  - De principes van Voetprint cooking beknopt uiteengezet - Gemakkelijke en toegankelijke gerechten voor een energiezuiniger maaltijd - Met tips om smakelijk en milieuvriendelijk te koken - Geniet van ruim 100 lekkere en bewuste recepten

  Lees verder →

Eten & kookboeken (300x250)