Accessoires

 • Westmark Estetico Notenkraker – RVS/Hout

  Westmark-Estetico-Notenkraker-RVS-Hout

  Deze Estetico notenkraker van Westmark in de vorm van een tang heeft prachtige grepen van walnotenhout. Je kunt er verschillende noten in kraken, zoals amandelen, walnoten, hazelnoten en pecannoten.

  Lees verder →

 • Notenkraker – antiekbruin

  Notenkraker-antiekbruin-walnoot

  Vers geplukte walnoten en hazelnoten zijn heerlijk! Ze verdienen een elegante en praktische notenkraker. Een antiek model inspireerde ons. Geen noot kan deze weerstaan... Gietijzeren notenkraker naar antiek model.

  Lees verder →

 • Notenkraker Drosselmeyer

  Notenkraker Drosselmeyer

  De Drosselmeyer notenkraker is de eerste notenkraker met een dubbele hefboom en een reservoir voor het opvangen van de schil. Het award winnende ontwerp wordt algemeen beschouwd als de beste en meest krachtige notenkraker op de markt. Past qua vorm en functie uitstekend op de dinertafel of salontafel.

  Lees verder →

 • Notenkraker Vacuvin

  Notenkraker Vacuvin

  In een handomdraai kraakt u de hardste noten met de Vacuvin notenkraker. Het is een unieke notenkraker in zowel gebruik als design en is een ware blikvanger op tafel. Gepresenteerd op een witte serveerschaal waar u diverse noten op kunt leggen en op tafel kunt plaatsen.

  Lees verder →

 • Homeij Notenkraker – Dubbel

  Homeij-Notenkraker-dubbel

  Kraak zonder moeite je noten met deze Homeij notenkraker. Door de twee verschillende uitsparingen is de notenkraker geschikt voor het kraken van noten van verschillende groottes. Een must voor nootliefhebbers. Geheel verchroomd, in etui.

  Lees verder →

 • Westmark Exclusive RVS Amandelmolen

  Westmark-exclusive-amandelmolen-RVS

  De elegante Westmark Exclusive RVS Amandelmolen wordt geleverd met twee rasptrommels, een grove en een fijne, waardoor je veel keuze hebt in wat je wil malen en bovendien zelf kunt kiezen hoe grof de amandelen of andere producten gemalen moeten worden. De speciale etstechniek van Westmark zorgt voor een zeer scherpe rasp met een uitstekende duurzaamheid van de trommels.

  Lees verder →

 • Weis Notenkraker

  Weis-notenkraker

  Met de Weis notenkraker met spiraalveer is geen enkele noot te hard om te kraken. Deze notenkraker van gegoten aluminium heeft siliconen op de handgrepen waardoor een stevige en veilige grip gegarandeerd is. Dankzij de spiraalveer is hij zeer praktisch in gebruik.

  Lees verder →

 • Classico notenkraker – Gefu

  gefu-classico-notenkraker

  Met deze zware notenkraker van spuitgegoten zink maakt u gemakkelijk kleine en grote noten open. Vanwege de mooie Chromen afwerking ziet de notenkraker en chique uit. Hij ligt comfortabel in de hand en heeft een ergonomische hefboom om het werk voor u zo makkelijk mogelijk te maken.

  Lees verder →

Eten & kookboeken (300x250)