Accessoires

 • Royal VKB Notenkraker

  Notenkraker Royal VKB

  Deze notenkraker kraakt iedere noot tot precies zover je wilt. Je houdt het schaaltje vast met de ongepelde noot erin. Vervolgens schroef je de deksel eenvoudig totdat de schil vanzelf open barst. Geen stukjes noot of schillen meer die in het rond vliegen, ideaal!

  Lees verder →

 • Notenkraker Drosselmeyer

  Notenkraker Drosselmeyer

  De Drosselmeyer notenkraker is de eerste notenkraker met een dubbele hefboom en een reservoir voor het opvangen van de schil. Het award winnende ontwerp wordt algemeen beschouwd als de beste en meest krachtige notenkraker op de markt. Past qua vorm en functie uitstekend op de dinertafel of salontafel.

  Lees verder →

 • Notenkraker Vacuvin

  Notenkraker Vacuvin

  In een handomdraai kraakt u de hardste noten met de Vacuvin notenkraker. Het is een unieke notenkraker in zowel gebruik als design en is een ware blikvanger op tafel. Gepresenteerd op een witte serveerschaal waar u diverse noten op kunt leggen en op tafel kunt plaatsen.

  Lees verder →

 • Brandani Notenkraker van verchroomd metaal

  Brandani-notenkraker-verchroomd-metaal

  De Brandani notenkraker en champagne opener heeft een dubbele functie: hij kan gebruikt worden om te helpen bij het openen van een champagnefles, en het is een zeer handige notenkraker. Houd de notenkraker in een hand met de opening naar boven. Plaats de walnoot, hazelnoot of amandel erin en knijp zachtjes om de schaal te breken en de vrucht intact te houden.

  Lees verder →

 • Westmark Exclusive RVS Amandelmolen

  Westmark-exclusive-amandelmolen-RVS

  De elegante Westmark Exclusive RVS Amandelmolen wordt geleverd met twee rasptrommels, een grove en een fijne, waardoor je veel keuze hebt in wat je wil malen en bovendien zelf kunt kiezen hoe grof de amandelen of andere producten gemalen moeten worden. De speciale etstechniek van Westmark zorgt voor een zeer scherpe rasp met een uitstekende duurzaamheid van de trommels.

  Lees verder →

 • Weis Notenkraker

  Weis-notenkraker

  Met de Weis notenkraker met spiraalveer is geen enkele noot te hard om te kraken. Deze notenkraker van gegoten aluminium heeft siliconen op de handgrepen waardoor een stevige en veilige grip gegarandeerd is. Dankzij de spiraalveer is hij zeer praktisch in gebruik.

  Lees verder →

Eten & kookboeken (300x250)